Szeretettel köszöntünk.

2007 óta

A Lux Humana Lelki-Egészség Megőrzés és Regeneráció Stúdió

a Lux Humana Oktatási központ és a még korábbi Academia Lux Humana egyenesági leszármazottja. Fennállásásnak évei során többezer ügyfél távozott elégedetten, és többszázan végeztek oktatóként.

Célunk az emberek és a természet szolgálata a tudás és a kultúra terjesztésén ketesztül. Ezért támogatjuk a  személyiség, az érzelmi intelligencia, az emberi kapcsolatok, vállalati struktúrák, családi és egyéb rendszerek modern és hatékony eszközökkel törénő gazdagítását.   

A ‘SAJÁT HANGOD’ klub-tagság keretein belül tagjainknak  átgondoltan felépített, színvonalas, szakmailag hiteles elméleti tudást és saját élményre épülő, hatékony gyakorlati módszereket, kompetenciákat nyújtunk, amivel nem csak önmaguk, de környzetük és ügyfeleik boldogságához is hozzájárulhatnak.

Küldetésünk

Egészségesebb és boldogabb hellyé szeretnénk tenni a világot. Ezért tapasztalatainkat, tudásunkat, erőforrásainkat a manipuláció-álló, szabad gondolkodás és a lelki béke elérésre koncentráljuk egyéni konzultációink, tréningjeink, könyveink és Aranytálca közösségünk segítségével.

Jövőképünk

Olyan világban szeretnénk élni, amelyben a nem túl erősek szava is számít, ahol az emberek, kicsik és nagyok, tiszteletnek örvendenek,  ahol a szeretet a másik igényeinek figyelembevételét jeleni, és ahol felebarátaink lekicsinylése, az elnyomás, a hazugságon alapuló bántás, az önimádó agresszió már elavulttá vált és egyszerűen ciki. Ahol a saját sé mások méltóságának tiszteletben tartása a viselkedés legfőbb mozgatórugója.

Értékeink

Ügyfeleink véleménye

“Most ott tartok, hogy hamarosan, pár héten belül hivatalosan is létrehozom a cégemet, jógát fogok, fogunk oktatni cégeknek, remélem, iskoláknak is és hotelekben, házhoz menve. Minden nap eszembe jutnak azok a gondolatok, amiket nálad kaptam, Éva, minden nap erősít még így egy év után is a sok útravaló.”

A.S.

“Még nem a praxisomból élek, egyelőre 3  ügyfelem van csak, de nem ez számít, hanem az, hogy most már biztosan tudom, hogy coachként akarok dolgozni!”

A.J.

“Minden nap hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem a módszereteket! Rengeteget változtam, és tudtam változtatni! Nincs olyan nap, hogy ne hasznosítanék valamit a közös munkánk során tanultakból.”

P.A.