https://luxhumana.hu/

Holisztikus coach tréning

4 részes online tréning +konzultáció

Coaching kontra terápia

A COACHING a jelenben megfogalmazott jövőbeli célod elérésében segít, viszont nem foglalkozik a céljaid elérését gátló, múltban eredő (sokszor tudattalan) érzelmi blokkokkal.

A TERÁPIA a jelenbeli problémáid múltbeli (sokszor tudattalan) érzelmi okát segít feltárni és feloldani, viszont nem foglalkozik a jövőre vonatkozó célok kitűzésével és azok elérésének mikéntjével.

A HOLISZTIKUS COACHING ötvözi a coaching és a terápia eszközeit. Egyrészt segít eljutni jövőbeli célodhoz és az elérésüket gátló, múltban eredő tudattalan akadályokat is feloldja. Másrészt a terápiát azzal egészíti ki, hogy a meggyógyított jelen helyzetben újszerű jövőbeli célokat segít megfogalmazni és elérni.

Mikor válaszd a holisztikus coach tréninget?

szeretnél még jobban SZERETNI és szeretve lenni

szeretnél még jobb COACH lenni

szeretnél még jobb TRÉNER lenni

szeretnéd VÁLLALKOZÁSODat felvirágoztatni

Nem a probléma a probléma, hanem ahogyan érzel felőle.

Carol Hontz

További workshopok, tréningek

Lelki béke és biztonság

Rejtett éned

A párkapcsolatok misztériuma

A szubtilis családállítás alapjai

 A tréning-sorozat egy belső utat segít bejárni.

Képzeld el, hogy születésed előtt, Lélekként, megválasztod életcélodat, segítő és gátló körülményeidet, tulajdonságaidat, támogatóidat és testedet. 

Majd beleszületsz egy családba, ahol kialakul tudatod, elméd, szokásos – produktív és nem produktív –  viselkedésmintád. Erre épül szerelmi életed, karriered, szülőséged, anyagi helyzeted.

Ha tovább vizsgálódsz, rájössz, hogy nemcsak szűk családod, hanem a felmenőid élettapasztalatai, gondolatai, örömei, fájdalmai által meghatározott, különleges törvények irányítása alatt álló családlélek is hatást gyakorol boldogságodra.

Végül eljön az idő, amikor önmagad ura leszel, és magad választod meg, milyen jövőt képzelsz magadnak. Amennyiben ez minden érintett legfőbb javát szolgálja, meg is fog valósulni.

error: Védett tartalom!
Scroll to Top