Nicholas Demetry M.D.

ISTENI PÁRKAPCSOLAT

A szerelem, a hűség és az energetikai összhang a Vízöntő korban.

Megismerkedünk az alapvető férfi és női energiákkal, a polaritással, az egészséges férfi és női minőségek kialakulásával. tanulmányozzuk. Olvashatsz arról, miképp sodornak sérült kapcsolatokba gyermekkori fájdalmaid.  Feltárjuk a „társfüggő háromszög” dinamikáját és megmutatjuk kivezető utat.   

ISTENI PÁRKAPCSOLAT

A szerelem, a hűség és az energetikai összhang a Vízöntő korban.

Nicholas Demetry M.D.

Vélemények

Remek könyv, sajnálom, hogy csak most olvastam. Kevesebbet sírtam volna a kapcsolataimban.

L.K.

Két hónapja végzem a gyakorlatokat és a meditációkat, és egy teljesen új világ nyílt ki előttem.

B.A.

Régóta vártam már ezt a könyvet, a klienseimmel is hatékonyan használom.

C.I.

A szerző

Nicholas C. Demetry, M.D. holisztikus pszichiáter. Orvosi diplomáját az Emory Orvosi Egyetemen szerezte. Ezt követően álltalános pszichiátriai és transzkulturális tanulmányokat folytatott Hawaiin.

Dr Demetry az igazgatója az energetikai gyógyításra és spirituális fejlődésre specializálódott Etherikos Nemzetközi Iskolának, melynek központja az atlantai Georgia városában található az Egyesült Államokban. Az intézmény programjai az USA-n kívül számos országban látogathatóak. Szintén igazgatóként irányítja a Spirituális Egészség non-profit Intézetét, amelynek célja a béke megteremtése a világon a spirituális egészség elérése és oktatása által. Emellett a Holisztikus Orvoslás Amerikai Szövetségének alapító diplomatája. Jelenleg magánpraxist folytat Atlantában.