TALÁLD MEG A SAJÁT HANGOD

Belédfojtották a szót?
A véleményed nem érdekes?
Akkor szeretnek, ha úgy táncolsz,
ahogy ők fütyülnek?

Ismerős a “nekem mindegy”?
Okosabb és tehetségesebb vagy, mint ők, és mégis téged néznek “furcsának”?
Úgy érzed, kifosztottak?

online coaching, tréning és útikalauz segítő foglalkozásúaknak (is)

Üdvözöllek!

Kovács Éva vagyok. Lelki-egészség megőrzéssel és regenerációval foglalkozom. Kutatási szakterületem az elfojtott szavak kiszabadítása, fő tevékenységem pedig a tudás terjesztése egyéni konzultáció, coach- és  tréner coaching, valamint e-könyvkiadás útján. A mottóm: “Találd meg a saját hangod, hadd hallja más is.”

belédfojtották a szót?

Szolgáltatásaim

Segítek eljutni oda, ahol lenni szeretnél.

pexels-mentatdgt-1311518

A segítő hivatás titkaira és modern eszközeire koncentrálunk.

at-home-4980360_1920

Elkísérlek egészen addig, amíg tanítványid megérkeznek (és kicsit még azon túl is :))

15 perces AJÁNDÉK konzultáció

A kapcsolatfelvétellel kijelented, hogy elolvastad és elfogadtad az Adatkezelési tájékoztatót és a Jogi nyilatkozatot.

így segítek:

icon01-free-img.png

Egyéni konzultáció

Precízen megválogatott kérdésekkel és gyakorlatokkal segítek megtalálnod a benned rejlő válaszokat, és megvalósítani terveidet. Sőt, felkészülhetsz arra is, mi vár álmaid beteljesülése után.

Online megjelenés, jogi és könyvelési tudnivalók

Személyedre szabottan kialakítjuk online megjelenésedet, meghatározzuk a stratégiai lépéseket, amelyek eljuttatnak leendő ügyfeleidhez.

icon02-free-img.png

E-könyv kiadás

"Akkor tanultál meg valamit igazán, ha képes vagy az adott dolgot tovább adni és ezt meg is teszed." -véli Maria Montessori. Ha e-könyv formájában szeretnéd ezt tenni, örömmel segítek.

VÉLEMÉNYEK

"Korábban gyomorideggel álltam ki előadást tartani, remegett a hangom, elpirultam, alig vártam, hogy befejezhessem. Mindössze három konzultáció után ma már lazán vezetek programokat, még a humorérzékem is visszatért. Sőt, egyre többen jelentkeznek a tréningjeimre. Köszönöm!
E.P.
"Éveken keresztül olyan párkapcsolatokba kerültem, ahol alárendeltnek és kihasználtnak éreztem magam. Már a férjemmel élek, közösen vettünk egy házat. Képzeld, látásból már régóta ismerem, csak nem tűnt fel, hogy ő passzol igazán hozzám, nem pedig a korábban megszokott macsók."  
K.C.
"Világ életemben tanítani akartam, de a szüleim rábeszéltek a közgáz egyetemre, és hallgattam rájuk, mert azt hittem az óvónőképzőbe nem vennének fel. Rég rájöttem, hogy butaság. Azt is megtanultam, hogy soha nem késő váltani, és ma már saját színtanácsadó stúdiómat vezetem."
T.M.

Sürgős útmutatásra van szükséged 5 percben?

Szerda délután 15:00 és  16:00 óra között.