Lux Humana – Lelki Egészség Stúdió és Iskola

Lux Humana - Lelki Egészség Stúdió és Iskola

coaching, tréning, könyvkiadás

Lelki béke... hogyan teremtsük és tartsuk meg?

Tarts velünk a

Lelki béke és biztonság

című önismereti tréningen online

Június 10-én nyitunk!
A csatlakozás után majd 7 héten keresztül –  hetente újabb anyagok nyílnak meg számodra.

“Tanulj meg emlékezni arra, amit már tudsz…
Mihály tanításaival”

Az önismereti tréning témái

Archetípusod

Megismerheted belső éned alapvető szerepét, elsődleges látásmódját, ami különleges színt visz élményeidbe.

Életcélod

Életcélod határozza meg minden életeseményed alapját, életfeladataid ennek elérését szolgálják.

Cselekszel, gondolkozol vagy érzel?

A működési módod jelentősen befolyásolja önkifejezésed eszközeit, személyiségedet, viselkedésedet, és azt is, hogy mások milyennek látnak.

Attitűdöd

A világhoz, a többi emberhez és magához az élethez való hozzáállásodról ad képet. Nemcsak intellektusodban, de érzelmeidben és cselekedeteidben is tükröződik.

Akadályaid

Akadályaid saját, félelemalapú negatív tulajdonságaid, amelyek szabotálják előre jutásodat. Ha felismered, el is engedheted őket.

Energia központok

Ami működtet. Szemben a többi réteggel, itt bárhonnan működhetünk, nincs előre kiválasztott központ.

Test-típusod

Test-típusod befolyásolja személyiségedet, fizikai megjelenésedet, pszichés beállítottságodat. Vajon miért olyan testben élsz, amilyenben?

Kérdezz - felelek

Valami nem világos, szeretnél némi kiegészítést, kíváncsi vagy a te esetedben az mit takar? Írd meg a kérdésedet, mi csokorba szedjük, és videós üzenetben válaszolunk.

“Sohasem adunk tanácsot. Tapasztalataink alapján arra a következtetésre jutottunk, miszerint a Lélek a leggyorsabban akkor fejlődik, ha saját maga vezeti önmagát, és nem akkor, ha mások utasításainak engedelmeskedik.”
Mihály könyve

Neked szól ez ez önismereti utazás, ha

szeretnél még jobban tudni szeretetet adni és elfogadni.

szeretenéd családod, barátaid, kollégáid, tanítványaid érzelmi jóllétét növelni.

jobban meg szeretnéd ismerni belső énedet, Lelked alapvető tulajdonságait, életcélodat és nehezítő minőségeidet.

szeretnéd az elsajátított különleges látásmódot a hétköznapi életedben is alkalmazni, és megfigyelni, ahogy veled együtt a környezeted is egyre ritkábban és egyre kisebb problémákkal találja szembe magát. A félelmek, fájdalmak helyét a szeretet, a biztonság és a valahová tartozás érzet veszi át.

Mindeközben visszaemlékezhetsz arra, hogy értékes része vagy egy nagyobb egésznek, a mindenben támogató világegyetemnek.

Ezekkel tervezz a Lelki béke tréning kapcsán

Kapunyitás: június 10.

7 témakör

online elérhető oktatási felület

segítünk az ütemezésben: hetente nyílnak meg a témakörök

kérdezz – felelek lehetőség

azonnal alkalmazható bónusz tanítások

Kölcsönkértem Dani (6 éves) mondását:

Csillogjon föl a szád

Ez egy olyan hely, ahol megfér egymás mellett a szórakozás és a tanulás. Ahol jó érzésekkel veszel részt a kurzuson, majd ez az érzés még sokáig kitart, és az egyéb feladataid elvégzése során is motivál. Boldogít a tudat, hogy ámbár különbözőek vagyunk, de mások is járnak hasonló cipőben, és együtt valahogy könnyebbnek tűnik az akadályok leküzdése és a továbblépés. Erről és ehhez hasonló dolgokról egy zárt Facebook csoportban is elmélkedhetünk tovább, a 7 hét alatt és után, a Lélek archetípusok kapcsán.

” végre az a sok tudás, információ, amit eddig összeszedtem a helyére került”

Anna

“könnyebben érthetővé tudom tenni a klienseknél, hogy a Lélek egyes archetípusai hogyan kapcsolódnak egymáshoz”

Attila

“a klienseknél nagyon jól használható”

Bori

Összefoglalás: mit tud nyújtani neked a Lelki béke tréning?

Jöjjenek a hasznos részletek

Online: A tréning ámbár online lesz, de mégis fogjuk közben a kezed: van egy Facebook csoport is, ahol beszélgethetünk, ha szeretnétek és ott van még a “kérdezz – felelek” lehetősége is. Megírod a kérdéseidet, amikor eszedbe jut, mi pedig minimum havonta  ami a félidőben és a vége felé lesz, de ezt majd menet közben pontosítjuk, az igények szerint.

Anyagok: A 7 fejezet anyaga hetente nyílik meg az online tanulói felületen. Ezzel szeretnénk segítei az ütemezésben az anyag feldolgozásához. A tananyag mellett a legtöbb fejezetben találhatsz  meditációt is. Egyes témákat külön hanganyaggal is támogatunk, melyek szintén a tanulói felületen érhetőek el.
Ezen kívül ott lesz még a kezedben Mihály könyve is, ha szeretnél még jobban elmélyedni a témában, illetve az összefoglaló ábrák is. A kérdezz – felelek videós/hang anyagait is feltöltjük, és minden résztvevő megnézheti.

Kérdezz – felelek: Saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy kényelmes egy online tanfolyam, sokat tanulhatunk a nekünk szóló anyagokból, de mindig maradnak bennünk kérdések, vagy valami hiányérzet, netán feltámad az érdeklődésünk, és többet akarunk megtudni.
Mindezekre kaphattok választ majd a kérdezz – felelek alkalmak során. Kérdéseiteket emailben várjuk, havonta vagy két hetente összegyűjtjük, és megválaszoljuk. Kovács Évi mellett Attila is a támogatói csapat aktív tagja, és ők ketten különböző aspektusból is kifejtenek majd egy – egy választ.

Csoport ereje: Talán arról is hallottatok már, hogy csoportban és csapatban van az erő. Tapasztalataink azt mutatják, hogy mindig van egy fő kérdés, ami a csoport minden tagját érinti, melynek körüljárása, feldolgozása gyógyító hatással bír a többiekre is.

Máig emlékszem, mennyire megsértődtem amikor először kapcsolatba kerültem azzal a tudásanyaggal, amit itt át szeretnék adni neked. Az történt, hogy a program gyakorlati része során elpanaszoltam, mennyi bántásnak voltam kitéve akkoriban. Mire az előadó – vigasztalás helyett – a következőket mondta: “Kifogásként használod azokat az embereket, hogy ne a saját utadon haladj és elkerüld a sikert.”
Mit mondjak, utólag kiderült, hogy igaza volt. Ahhoz, hogy erre rájöjjek, egy új látásmódot kellett elsajátítanom. Többek között ezt fogom megosztani veled ezen a tréningen.

Kovács Éva - coaching, tréning, könyvkiadás

Ha megismered magad, rájössz, hogy nincs veled semmi baj, csupán más vagy mint a többiek. Ugyanakkor a többiek is mások. Ha érted működésüket, felismered, hogy nem feltétlenül bántani akarnak, egyszerűen a tiédtől eltérő sémák szerint haladnak. Ami az egyiknek fontos, nem biztos, hogy a másiknak is az.

Kovács Éva, az önismereti tréning vezetője

Mennyibe kerül a Lelki béke tréning és mit tartalmaz?

Lelki béke és biztonság tréning

7 fejezet anyaga

 az adott témákhoz kapcsolódó meditációk az oktatási felületen

Mihály “történetei” mp3 formában a tanulói felületen

kérdezz – felelek lehetőség

Van Hulle – Christeaan – Clark: Mihály tanításai című könyv (kötetben)

összefoglaló ábrák külön gyűjteményben

Összesen 19.900 Ft

5.0
4.5/5
Nagy élmény! Egy új koordináta rendszert kaptam a kezembe, amit nemcsak a magánéletemben, hanem a munkámban is használni fogok!
A. T.
Párkapcsolati Coach
5.0
5/5
Legjobban a szisztematikus építkezés tetszett. Nemcsak a szemléletmód strukturált, hanem a közvetítés formája is. Mindenkinek ajánlom, akit inspirál a szokványostól eltérő.
A. L.
Ügyvezető
5.0
5/5
Nem gondoltam volna, hogy ennyit finomodhatnak a kapcsolataim és javulhat a cégem bevétele pusztán attól, hogy megismerem a lelkem világát.
D. S.
Érzelmi viselkedés tréner