Mihály könyve

ALAPTANÍTÁSOK

JP Van Hulle – Aaron Christeaan – M. C. Clark

Akár tisztában van vele, akár nem, Ön is egyenrangú része az egésznek.

Tanuljon meg emlékezni arra, amit már tud … Mihály tanításaival.

Itt rendelheti meg MIHÁLY KÖNYVÉT: https://luxhumana.hu/kapcsolat

Ha bele szeretne olvasni: https://luxhumana.hu/mihaly-reszlet

ÁRA: 4990 Ft

További információ

Emailje megérkezése után küldjük a díjbekérőt, és a könyv árának átutalása után néhány nappal postázzuk a könyvet és a számlát.

Akik már olvasták:

Mihály tanításai szerint az élet egy tapasztalati spirál, amelynek bármely pontja ugyanolyan jelentőségű, egy-egy újabb felismerést hordozó eltérő perspektíva.

A Kiadó előszava

Először 2000-ben találkoztam Mihály tanításaival, majd ismét előkerült néhány évvel ezelőtt. Bár már több, mint 30 éves anyag, ma is érvényes, kitűnően alkalmazható információkat ismerhetünk meg belőle. Azért döntöttem a kiadása mellet, mert egy olyan koordinátarendszert tár elénk, amelyet mind segítő foglalkozású szakemberek, mind vezetők, mind egyéni érdeklődők hatékonyan használhatnak fel. Attól egyedülálló munka, hogy érthető, világos képet ad az emberi létezésről általánosságban, és benne az ember helyéről. Mentes mindennemű dogmatizmustól, csupán egy szemléletet tár elénk, amelyet, illetve amelynek egyes részeit tetszőlegesen alkalmazhatunk, amennyiben igaznak érezzük.

T. Longford

“A könyvben fellelhető információk számos pszichológiai, szociológiai, vallási és spirituális filozófiát érintenek. Még ha nem is áll közel hozzád a könyvben ismertetett információszerzési mód, egy átfogó elemzést olvashatsz az emberi létezésről. Jómagam azonnal kamatoztatni tudtam az önmagam mélyebb megértése terén szerzett tudást, ami kapcsolataim javulását eredményezték.”