Lux Humana Alaptanfolyam:

SZÍVVEL – LÉLEKKEL:

a benned rejlő tudáshoz való hozzáférés eszközei,
azaz hogyan tudhatod meg, amit nem tudhatsz.

Az első napon ismertetjük a Lux Humana módszer szemlélet és alapelveit, majd ennek szolgálatába állítva sajátítunk el olyan eszközöket, amelyek segítségével feltárhatjuk a láthatatlant. Megismerjük az izomtesztelés művészetét, amellyel információt nyerhetünk a tudattalan tartalmak által meghatározott ok-okozati összefüggésekről, a konstelláció (magyarul: beállítás) mesterségét, amely betekintést nyújt a bármely rendszer tagjai közt húzódó rejtett dinamikákba. A tanfolyam és workshop két napja alatt a résztvevők aktuális problémáit dolgozzuk fel, utat mutatunk a jelenlegi legfőbb céljuk elérése felé, miközben olyan elméleti és gyakorlati tudásra tesznek szert, amelyeket mindjárt másnap a közvetlen környezetükben és a munkájukban is alkalmazhatnak.

Egy elképesztően izgalmas világ tárul fel a résztvevők előtt, és azt megismerve értelmet nyernek eddig megoldhatatlannak tűnő dolgok, és  könnyebbé válhat életük.

Tréning és workshop – 2 napban

Ha nincs célod, biztosan nem is éred el. Amit elérsz, az mások célja, és amikor odaérsz, kiderülhet, hogy nem is oda akartál kerülni. Hosszútávon állandó frusztrációt okoz, ami  egyfajta ingerültséget állandósít, és a kapcsolataid, valamint testi-lelki egészséged látja kárát.

Számos oldalon olvashatsz a célkitűzés elengedhetetlen lépéseiről, például a  SMART modellről, ami zseniális, kövesd ezeket, és eljutsz oda, ahová igyekszel.

Ám ha mégsem, mert hiába terveztél el pontosan mindent, hiába dolgozol keményen nap mint nap, előfordulhat például, hogy menet közben fókuszodat veszted, véletlen incidensek, vagy váratlan anyagi akadályok merülnek fel, nincs időd, sőt, ha egyáltalán nem látod tisztán, mit is akarsz igazán, érdemes megismerkedned a Lux Humana szemlélettel, amelyenek egyedülálló specialitása az, hogy az analóg összefüggésekre is figyelmet fordít a logikaiak mellett.

TÉMAKÖRÖK:
  • A célkitűzés művészete
  • Az izomtesztelés művészete
  • A konstelláció művészete
  • Támogató köröd 12 pozíciója