Lux Humana – Lelki Egészség Stúdió és Iskola

Lux Humana - Lelki Egészség Stúdió és Iskola

coaching, tréning, könyvkiadás

Holisztikus szervezetfejlesztés

Már a negyedik főkönyvelőről derül ki, hogy nem a cég érdekeit képviseli? Nem találsz megfelelő munkatársat egy adott pozícióba? Feszültség van a kollágák között, és nem megy a csapatmunka? A titkárnőd úgy érzi, ő a cégvezető?

Az, ami lenn van, ugyanaz, mint ami fenn van, és ami fenn van, ugyanaz, ami lenn van.

A holisztikus szervezetfejlesztés módszerei

A családállításhoz hasonlóan a szervezetek életében is létezik egy közös mező, melyben a tagok hatással vannak egymásra. Ez esetben is igaz, ha mindenki a helyén van, akkor egy jól működő szervezeti egység tud kialakulni.

Üzleti és pénz állítás/konstelláció

Az üzleti és konstelláció egy hatásos, viszonylag új módszer az összetett problémák elemzésére, a fenntartható megoldások megtalálására és a szükséges lépések megtételéhez szükséges energia felszabadítására. Mélyreható betekintést nyújt, és rövid időn belül segít megtalálni a probléma forrását. Az üzleti konstellációk felhasználhatók elemzési célokra vagy arra, hogy tisztábban átlássuk az előttünk álló döntések háttrét. 

Így támogat a holisztikus szervezetfejlesztés

Mit lehet elérni ezzel a módszerrel, és mitől különbözik a klasszikus szervezetfejlesztéstől. Mitől több ez? Minden szervezeti formánál és méretnél alkalmazható?

Keress új utakat a meglévő problémák megoldására

Egységként kezelve a szervezetet nagyobb hatékonyságot érhetsz el