Fizikai, érzelmi, mentális és spirituális éned

FIZIKAI ÉNED

Amit szemeddel, vagy képalkotó technikákkal látsz (pl. MRI, CT) látsz. Részei a csont- és izomrendszer, az idegrendszer, az endokrin rendszer, a keringési rendszer, az immun- és nyirokrendszer, a légzőrendszer és az érzékszervek. Nyelve a mozgás.

ÉRZELMI ÉNED

Magában foglalja a jelenlegi életedből származó érzelmi sémáidat, a transzgenerációs mintáidat és a kollektív tudatból származó impulzusokat. Nem szavakkal kommunikál, hanem színeken, zenén, illatokon, energiákon, olaj- és aromaesszenciákon keresztül.

MENTÁLIS ÉNED

Hiedelmeid, gondolataid, a világról és önmagadról alkotott képed tartozik ide. Sőt, azt is mentális tested dönti el, mit tartasz lehetségesnek, mit nem. Nyelve a szó.

SPIRITUÁLIS ÉNED

Örök energetikai lényed, létezésed eszenciája, a nagybetűs Lelked. Bizonyos kutatók szerint szoros összeköttetésben áll a meridiánrendszereddel. Nyelve a tisztán-érzékelés: intuíció, telepátia, tisztánlátás, tudás.

Gyakorlat:

Öt székre lesz szükséged. Helyezd a székeket ötszög alakba. Az egyik a fizikai, a másik az érzelmi, a harmadik a mentális, a negyedik a spirituális, az ötödik pedig a komplex énedé. Először ülj a fizikai éned székébe. Csendesítsd el gondolataidat, és csak a testi érzeteidre figyelj. Mit érzel? Mire lenne szükséged? Vegyél egy mély lélegzetet, és érezd magad egyre nyugodtabbnak. Tölts el itt 1-2 percet.

Vegyél egy mély levegőt, állj fel és ülj le érzelmi éned székébe. Csendesítsd el gondolataidat, és csak a testi érzeteidre figyelj. Mit érzel? Mire lenne szükséged? Vegyél egy mély lélegzetet, és érezd magad egyre nyugodtabbnak. Töltsön el itt 1-2 percet.

Vegyél még egy mély levegőt, állj fel, és ülj be mentális éned székébe. Csendesítsd el gondolataidat, és csak a testi érzeteidre figyelj. Mit érzel? Mire lenne szükséged? Vegyél egy mély lélegzetet, és érezd magad egyre nyugodtabbnak. Töltsön el itt 1-2 percet.

Ismét vegyél még egy mély levegőt, állj fel, és ülj le spirituális éned székébe. Csendesítsd el gondolataidat, és csak a testi érzeteidre figyelj. Mit érzel? Mire lenne szükséged? Vegyél egy mély lélegzetet, és érezd magad egyre nyugodtabbnak. Töltsön el itt 1-2 percet.

Most vegyél ismét egy mély lélegzetet, állj fel és ülj komplex éned székébe. Gondolatban nézz a fizikai éned szemébe, és mondd neki lassan, a szíved mélyéről: “Igen. Igen. Igen.” Ismételd meg érzelmi, mentális és spirituális éneddel is.


Írd le tapasztalatait a füzetedbe.


“A Lélek olyan hatalmas befelé, mint a kozmosz kifelé.”

Haszid mondás

Lelki béke és biztonság

önismereti tréning

6 alkalmas online tréning

feldolgozást támogató anyagok

kérdezz – felelek

jó hangulat