Lux Humana – Lelki Egészség Stúdió és Iskola

Lux Humana - Lelki Egészség Stúdió és Iskola

coaching, tréning, könyvkiadás

Frissítsd fel, írd át elavult beidegződéseidet!

Tarts velünk a

Rejtett éned rejtelmei

című önismereti tréningen online

Mi a valódi feladatom? Hogyan kerülhet egyensúlyba a férfi és női minőség egy párkapcsolatban? Hogyan tudod értelmezni és felhasználni a mindennapokban és munkád során a tudattérképet? 

A rejtett éned rejtelmei tréning témái

A célkitűzés művészete

Gyakran az a legnagyobb problémánk, hogy nem tudjuk pontosan, mi a legnagyobb problémánk. Amíg rá nem jövünk, hogyan határozhatnánk meg a célunkat.

Honnan jöttél? Merre tartasz?

Ennek megértéséhez és felismeréséhez először lelked archetípusát ismerd meg, majd ezt követi az önkép “helyretétele” és a belső gyermeki én fimonhangolása.

Párkapcsolat

A párkapcsolat a férfi és a nő minőségek között születik. Kapcsolatuk csak akkor lesz boldog és tartós, ha férfiként vagy nőként viselkednek, fenntartva az ellentétes polaritások által keltett dinamikus feszültséget.

A kreativitás szabadsága

Dr. David Hawkins által megalkotott zseniális tudattérkép értelmezésével és használatával nemcsak magadat és a környezetedet tudod jobban megérteni, de hatékonyabban is tudsz segíteni másoknak mind magán-, mind szakmai életedben.

“Sohasem adunk tanácsot. Tapasztalataink alapján arra a következtetésre jutottunk, miszerint a Lélek a leggyorsabban akkor fejlődik, ha saját maga vezeti önmagát, és nem akkor, ha mások utasításainak engedelmeskedik.”
Mihály könyve

Neked szól ez ez önismereti utazás, ha

szeretnél még jobban tudni szeretetet adni és elfogadni.

szeretenéd adni családod, barátaid, kollégáid, tanítványaid érzelmi jóllétét növelni.

jobban meg szeretnéd ismerni belső énedet, Lelked alapvető tulajdonságait, életcélodat és nehezítő minőségeidet.

szeretnéd az elsajátított különleges látásmódot a hétköznapi életedben is alkalmazni, és megfigyelni, ahogy veled együtt a környezeted is egyre ritkábban és egyre kisebb problémákkal találja szembe magát. A félelmek, fájdalmak helyét a szeretet, a biztonság és az odatartozás-érzet veszi át.

Mindeközben visszaemlékezhetsz arra, hogy értékes része vagy egy nagyobb egésznek, a mindenben támogató világegyetemnek.

Ezekkel tervezz a Lelki béke tréning kapcsán

kezdés: május 05.

6 alkalom

online – Zoom-on keresztül

50 perc előadás + 10 perc kérdezési lehetőség

péntekenként, délelőtt 10-től (minden héten)

az előadás felvétele az oktatási felületen visszanézhető

+ azonnal alkalmazható bónusz tanítások

Kölcsönkértem Dani (6 éves) mondását:

Csillogjon föl a szád

Ez egy olyan hely, ahol megfér egymás mellett a szórakozás és a tanulás. Ahol jó érzésekkel veszel részt az "órákon", majd ez az érzés még sokáig kitart, és az egyéb feladataid elvégzése során is motivál. Boldogít a tud, hogy ámbár különbözőek vagyunk, de mások is járnak hasonló cipőben, és együtt valahogy könnyebbnek tűnik az akadályok leküzdése és a tovább lépés. Erről és ehhez hasonló dolgokról egy zárt Facebook csoportban is elmélkedhetünk tovább a 6 hét alatt a Lélek archetípusok kapcsán:-)

” végre az a sok tudás, információ, amit eddig összeszedtem a helyére került”

Anna

“könnyebben érthetővé tudom tenni a klienseknél, hogy a Lélek egyes archetípusai hogyan kapcsolódnak egymáshoz”

Attila

“a klienseknél nagyon jól használható”

Bori

Összefoglalás: mit tud nyújtani neked a Lelki béke tréning?

Jöjjenek a hasznos részletek

Online: A tréning ámbár online lesz, de mégis fogjuk közben a kezed: van egy Facebook csoport is, ahol beszélgethetünk, ha szeretnétek és ott van még a két alkalmas “kérdezz – felelek” lehetőség. A félidőben és vége felé lesz, de ezt majd menet közben pontosítjuk, az igényeitek szerint.

Anyagok: Az előadások előtt pár nappal megnyílik az adott témához kapcsolódó modul a tanulói felületen, ahol ráhangolódhatsz a következő témára. Ugyanide kerül majd feltöltésre az elhangzott tananyag és az imagináció is külön-külön. Ezen kívül ott lesz még a kezedben Mihály könyve is, ha szeretnél mégjobban elmélyedni a témában, illetev az összefoglaló ábrák (a VIP csomagban).

Kérdezz – felelek: Saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy kényelmes egy online tanfolyam, sokat tanulhatunk a nekünk szóló előadásokból, de mindig maradnak bennünk kérdések, vagy valami hiányérzet, netán feltámad az érdeklődésünk, és többet akarunk megtudni. Mindezekre kaphattok választ majd a kérdezz – felelek alkalmak során. Előre is lehet kérdéseket küldeni – és azok biztosan előrevesszük a listán, vagy ott is tudtok kérdezni. 

Csoport ereje: Talán arról is hallottatok már, hogy csoportban – csapatban az erő. Tapasztalataink azt mutatják, hogy mindig van egy fő kérdés, ami a csoport minden tagját érinti, melynek körüljárása, feldolgozása gyógyító hatással bír a tagokra. 

Időpont: Miért ekkor tartjuk? – ez legyen egyelőre titok, de talán a előadások során ti is rájöttök, milyen elvek mentén döntöttük ezt el.

Máig emlékszem, mennyire megsértődtem amikor először kapcsolatba kerültem azzal a tudásanyaggal, amit itt át szeretnék adni neked. Az történt, hogy a program gyakorlati része során elpanaszoltam, mennyi bántásnak voltam kitéve akkoriban. Mire az előadó – vigasztalás helyett – a következőket mondta: “Kifogásként használod azokat az embereket, hogy ne a saját utadon haladj és elkerüld a sikert.”
Mit mondjak, utólag kiderült, hogy igaza volt. Ahhoz, hogy erre rájöjjek, egy új látásmódot kellett elsajátítanom. Többek közöt ezt fogom megosztani veled ezen a tréningen.

Kovács Éva - coaching, tréning, könyvkiadás

Ha megismered magad, rájössz, hogy nincs veled semmi baj, csupán más vagy mint a többiek. Ugyanakkor a többiek is mások. Ha érted működésüket, felismered, hogy nem feltétlenül bántani akarnak, egyszerűen a tiédtől eltérő momentumok mentén haladnak. Ami az egyiknek fontos, nem biztos, hogy a másiknak is az.

Kovács Éva, az önismereti tréning vezetője

Mennyibe kerül a Lelki béke tréning és mit tartalmaz?

VIP csomag

6 alkalom (50 perc előadás + 10 perc kérdezz felelek)

az előadások felvétele

előkészítő anyagok és az adott témákhoz kacsolódó meditációk az oktatási felületen

Van Hulle – Christeaan – Clark: Mihály tanításai című könyv (igazi könyv)

Mihály “történetei” mp3 formában a tanulói felületen

2 alkalom online kérdezz – felelek


összefoglaló ábrák külön gyűjteményben

1 alkalom (50 perc) online konzultáció Kovács Évivel, a tréning vezetőjével

Összesen 67.900 Ft

Normál csomag

6 alkalom (50 perc előadás + 10 perc kérdezz felelek)

az előadások felvétele

előkészítő anyagok és az adott témákhoz kacsolódó meditációk az oktatási felületen

Van Hulle – Christeaan – Clark: Mihály tanításai című könyv (igazi könyv)

Mihály “történetei” mp3 formában a tanulói felületen

2 alkalom online kérdezz – felelek

Összesen 54.900 Ft

5.0
4.5/5
Nagy élmény! Egy új koordináta rendszert kaptam a kezembe, amit nemcsak a magánéletemben, hanem a munkámban is használni fogok!
A. T.
Párkapcsolati Coach
5.0
5/5
Legjobban a szisztematikus építkezés tetszett. Nemcsak a szemléletmód strukturált, hanem a közvetítés formája is. Mindenkinek ajánlom, akit inspirál a szokványostól eltérő.
A. L.
Ügyvezető
5.0
5/5
Nem gondoltam volna, hogy ennyit finomodhatnak a kapcsolataim és javulhat a cégem bevétele pusztán attól, hogy megismerem a lelkem világát.
D. S.
Érzelmi viselkedés tréner