Támogató köröd 12 pozíciója

SZERETET:

A szeretet pozíciójában lévő ember tanít a legtöbbet a szeretetről. Engengedi, hogy szeresd őt, és cserébe hajlandó szeretni téged azért, aki vagy. Kapcsolatotok nem feltétlenül szexuális jellegű. Sőt, még az is előfordulhat, hogy egy ellenséged is foglalja el ezt a pozíciót.

TUDÁS:

A tudás pozícióját betöltő személyhez fordulhatsz fontos információkért. Biztosítja számodra az életedet előremozdító ismereteket, valamint visszajelzéseket is nyújt önmagad minél alaposabb megismeréséhez.

 

EGYÜTTÉRZÉS:

Mindig számíthatsz az együttérzés pozícióját betöltő személy együttérzésére, megértésére és támogatására Ő az, aki képes és hajlandó is a te szemszögedből látni a dolgokat, ugyanakkor objektív képet is ad rólad.

MENTOR:

A mentorod az, akihez tanácsért és bölcsességért fordulsz. Általában idősebb nálad, már megtapasztalta azt, amin most keresztülmész.

SZÉPSÉG:

A szépség pozíciót egy olyan személy foglalja el, aki szépséget hoz az életedbe, illetve a szépséget szimbolizálja számodra. Lehet olyasvalaki, akit gyönyörűnek tartasz, vagy aki a világ szépségére irányítja a figyelmedet.

GYERMEK:

Az ebben a pozícióban levő ember segítségével megtapasztalhatod, milyen szülőnek, védelmezőnek, felelősnek lenni. Nem feltétlenül a gyermeked az illető, sőt, nem is feltétlenül fiatalabb nálad, viszont elképzelhető, hogy egy régi életben ténylegese a szülője voltál.

HUMOR:

A humor pozícióját elfoglaló személy vicces, szórakoztat, és az élet naposabb oldalára irányítja a figyelmedet. Egyesek hivatásos humoristákká válnak, és nagyobb közönség számára látják el ezt a feladatot.

FEGYELEM:

A fegyelem pozícióját elfoglaló személyt vagy te fegyelmezed, vagy ő az, aki rámutat arra, mely területeken van szükséged önfegyelemre.

HORGONY:

A horgonyt elfoglaló személy stabilitást biztosít számodra. Hatására azt érzed, két lábbal állsz a földön. Stabil jelenlétére minden körülmények között számíthatsz.

GYÓGYÍTÓ:

Megbízható ember, aki testileg, lelkileg, érzelmileg gyógyít téged. Lehet egy tényleges gyógyító, vagy olyasvalaki, akinek jelenléte gyógyító hatással van rád.

MEGVILÁGOSODÁS:

Az ebben a pozícióban lévő személy segít eljutni tested-lelked-szellemed magasabb működési központjaiba, ezzel “megvilágosítva” az életedet. Lehet egy spirituális tanítód, akivel jelen éltedben találkoztál, de lehet olyasvalaki is, aki már nem él, viszont tanításai segítenek kapcsolatba kerülnöd az igazsággal, a szeretettel és a szépséggel. Ezt a szerepet gyakran egy inspiráló barát tölti be, aki közelében kapcsolatba kerülsz felsőbb éneddel.

MÚZSA:

A múzsa az, aminek szenteled magad jelenlegi életedben. Nem feltétlenül egy személy képviseli. Lehet fogalom vagy egy elképzelés; például a szabadságot, az igazságot, a boldogságot, Istent és a sikert gyakran választják Múzsának manapság. Ha azonban egy személy tölti be nálad ezt a pozíciót, akkor hajlamos lehetsz őt piedesztálra állítani és nem meglátni a hibáit.

Rajzolj egy hasonló diagramot, töltsd ki, és ragaszd fel a falra. Ha valamelyik kör üres marad, gondold át, miért,  és azt is, ki tölthetné be az adott pozíciót.

Lelki béke és biztonság

önismereti tréning

6 alkalmas online tréning

feldolgozást támogató anyagok

kérdezz – felelek

jó hangulat