nem szabad félni

Lelki béke és biztonság

online önismereti tréning 6 lépésben

Teremts lelki békét és biztonságérzetet!
Eszköze az önismeret.

Covid, háború, hétköznapi terroristák – mind csak egyet akarnak: félelmet kelteni, s ezáltal uralni. Ha átadjuk magunkat a félelemnek, az ő malmukra hajtjuk a vizet. 

Az érme másik oldalán a lelki béke és a biztonságérzet áll. Ennek megőrzéséhez járul hozzá ez az önismereti tréning.

6 lépés az önismerethez

és a lelki békédhez

Régóta dédelgeted szíved vágyát, de valami visszatart? Kételkedsz magadban? Nem érzed magad biztonságban? Akadályokat gördítenek eléd? Nem biztonságos a mai világ?

Csatlakozz a következő önismereti tréninghez –  mely 
március 24-én indul – és fedezd fel egyedi tulajdonságaidat, tehetségedet, erődet

Önismereti tréning témái

“Nem az a legnagyobb félelemünk hogy túl kicsik vagyunk, hanem hogy végtelenül erősek.”
– Marianne Williamson –

Archetípusod

Megismerheted belső éned alapvető szerepét, elsődleges látásmódját, ami különleges színt visz élményeidbe.

Életcélod

Életcélod határozza meg minden életeseményed alapját, életfeladataid ennek elérését szolgálják.  

Cselekszel, gondolkodsz, vagy érzel?

Működési jelentősen befolyásolja önkifejezésed eszközeit, személyiségedet, viselkedésedet, és azt is, hogy mások milyennek látnak.

Attitűdöd

A világhoz, a többi emberhez és magához az élethez való hozzáállásodról ad képet. Nemcsak intellektusodban, de érzelmeidben és cselekedeteidben is tükröződik.

.

Akadályaid

Akadályaid saját, félelemalapú negatív tulajdonságaid, amelyek szabotálják előre jutásodat. Ha felismered, el is engedheted őket.

.

Test-típusod

Test-típusod befolyásolja személyiségedet, fizikai megjelenésedet, pszicés beállítottságedat. Vajon miért olyan testben élsz, amilyenben?

.

Mit ad az önismereti tréning?

Online hozzáférést a tananyagokhoz, valamint minden téma kapcsán 45 perces online konzultációt (összesen 6 alkalom), ahol hasonló gondolkodásúak társaságában megismerkedhetsz belső működéseddel egy különleges nézőpontból.

Minél jobban megismered magad, annál jobban:

Akik már jártak itt

5.0
4.5/5
Nagy élmény! Egy új koordináta rendszert kaptam a kezembe, amit nemcsak a magánéletemben, hanem a munkámban is használni fogok!
A. T.
Párkapcsolati Coach
5.0
5/5
Legjobban a szisztematikus építkezés tetszett. Nemcsak a szemléletmód strukturált, hanem a közvetítés formája is. Mindenkinek ajánlom, akit inspirál a szokványostól eltérő.
A. L.
Ügyvezető
5.0
5/5
Nem gondoltam volna, hogy ennyit finomodhatnak a kapcsolataim és javulhat a cégem bevétele pusztán attól, hogy megismerem a lelkem világát.
D. S.
Érzelmi viselkedés tréner

Máig emlékszem, mennyire megsértődtem amikor először kapcsolatba kerültem azzal a tudásanyaggal, amit át szeretnék adni neked. Az történt, hogy a program gyakorlati része során elpanaszoltam, mennyi bántásnak voltam kitéve akkoriban. Mire az előadó – vigasztalás helyett – a következőket mondta: “Mentségként használod azokat az embereket, hogy ne a saját utadon haladj és elkerüld a sikert.” Mit mondjak, utólag kiderült, hogy igaza volt. Ahhoz, hogy erre rájöjjek, egy új látásmódot kellett elsajátítanom. Ezt fogom megosztani veled, ha csatlakozol csoportunkhoz.

Ha megismered magad, rájössz, hogy nincs veled semmi baj, csupán más vagy mint a többiek. Ugyanakkor a többiek is mások. Ha érted működésüket, felismered, hogy nem feltétlenül bántani akarnak, egyszerűen a tiédtől eltérő momentumok mentén haladnak. Ami az egyiknek fontos, nem biztos, hogy a másiknak is az.

Kovács Éva, az önismereti tréning vezetője

Lelki béke tanfolyamunk hamarosan újra indul – március 24-én.
Ha szeretnél információt kapni a csatlakozási lehetőségről nézz vissza később, vagy add meg az email címed, hogy időben szólhassunk.

.