Lux Humana – Lelki Egészség Stúdió és Iskola

Lux Humana - Lelki Egészség Stúdió és Iskola

coaching, tréning, könyvkiadás

nem szabad félni

Lelki béke és biztonság

online önismereti tréning 6 lépésben

Ismered lelked archetípusát?

Ismerd meg még jobban az alapvető tulajdonságaidat. Töltsd le a tesztet, és kiderül melyik típusba tartozol: lehetsz király, tudós, pap…

Neked szól ez ez önismereti utazás, ha

Ha szeretnél még jobban tudni szeretetet adni és elfogadni.

Ha már megtanultad, akár tovább is adhatod családodnak, barátaidnak, kollégáidnak, tanítványaidnak.

Első lépésként ismerd meg jobban önmagad. Vajon melyek lelked alapvető tulajdonságai? Mi az életcélod? Milyen nehezítő minőségeket hordozol a fejlődésed érdekében?

Majd alkalmazd az elsajátított különleges látásmódot a hétköznapi életedben és figyeld, ahogy veled együtt a környezeted is egyre ritkábban és egyre kisebb problémákkal találja szembe magát. A félelmek, fájdalmak helyét a szeretet, a biztonság és az odatartozás-érzet veszi át.

Mindeközben visszaemlékezhetsz arra, hogy értékes része vagy egy nagyobb egésznek, a mindenben támogató világegyetemnek.

Ezekkel tervezz a Lelki béke tréning kapcsán

6 alkalom

online – Zoom-on keresztül

péntekenként délelőtt 10-től (minden héten)

kezdés május 05.

50 perc előadás + 10 perc kérdezési lehetőség

az előadás felvétele az oktatási felületen visszanézhető

+ hasznos bónuszok

Önismereti tréning témái

Archetípusod

Megismerheted belső éned alapvető szerepét, elsődleges látásmódját, ami különleges színt visz élményeidbe.

Életcélod

Életcélod határozza meg minden életeseményed alapját, életfeladataid ennek elérését szolgálják.

Cselekszel, gondolkozol vagy érzel?

Működési jelentősen befolyásolja önkifejezésed eszközeit, személyiségedet, viselkedésedet, és azt is, hogy mások milyennek látnak.

Attitűdöd

A világhoz, a többi emberhez és magához az élethez való hozzáállásodról ad képet. Nemcsak intellektusodban, de érzelmeidben és cselekedeteidben is tükröződik.

Akadályaid

Akadályaid saját, félelemalapú negatív tulajdonságaid, amelyek szabotálják előre jutásodat. Ha felismered, el is engedheted őket.

Test-típusod

Test-típusod befolyásolja személyiségedet, fizikai megjelenésedet, pszicés beállítottságedat. Vajon miért olyan testben élsz, amilyenben?

A tréning ámbár online lesz, de mégis fogjuk közben a kezed – ha ezt szeretnéd. Az előadások előtt pár nappal megnyílik az adott témához kapcolódó modul a tanulói felületen, ahol ráhangolódhatsz a következő témára. Ugyanide kerül majd feltöltésre az elhangzott tananyag és az imagináció is külön-külön. 

Saját tapasztalatunkból tudjuk, hoyg kényelmes egy online tanfolyam, sokat tanulhatunk a nekünk szóló előadásokból, de midig maradnak bennünk kérdések, vagy valami hiányérzet, netán feltámad az érdeklőésünk, és többet akarunk megtudni. Mindezekre kaphattok válasz majd a kérdezz felelek alkalmak során. Előre is lehet kérdéseket küldeni – és azok biztosan előrevesszük a listán, vagy ott is tudtok kérdezni. 

Talán arról is hallottatok már, hogy csoportban – csapatban az erő. tapasztalataink azt mutatják, hogy minidg van egy fő kérdés, ami a csoport minden tagját érinti, melynek körüljáárása, feldolgozása gyógyító hatással bír a tagokra. 

Miért ekkor tartjuk? – ez legyen egyelőre titok, de talán a előadások során ti is rájöttök, milyen elvek mentén döntöttük ezt el.

Mennyibe kerül a Lelki béke tréning és mit tartalmaz?

6 alkalom (50 perc előadás + 10 perc kérdezz felelek)

az előadások felvétele

előkészítő anyagok és az adott témákhoz kacsolódó meditációk az oktatási felületen

Van Hulle – Christeaan – Clark: Mihály tanításai című könyv

Mihály “történetei” mp3 formában a tanulói felületen

2 alkalom kérdezz – felelek

Összesen 57.990 Ft

Akik már jártak itt

5.0
4.5/5
Nagy élmény! Egy új koordináta rendszert kaptam a kezembe, amit nemcsak a magánéletemben, hanem a munkámban is használni fogok!
A. T.
Párkapcsolati Coach
5.0
5/5
Legjobban a szisztematikus építkezés tetszett. Nemcsak a szemléletmód strukturált, hanem a közvetítés formája is. Mindenkinek ajánlom, akit inspirál a szokványostól eltérő.
A. L.
Ügyvezető
5.0
5/5
Nem gondoltam volna, hogy ennyit finomodhatnak a kapcsolataim és javulhat a cégem bevétele pusztán attól, hogy megismerem a lelkem világát.
D. S.
Érzelmi viselkedés tréner

Máig emlékszem, mennyire megsértődtem amikor először kapcsolatba kerültem azzal a tudásanyaggal, amit iitt át szeretnék adni neked. Az történt, hogy a program gyakorlati része során elpanaszoltam, mennyi bántásnak voltam kitéve akkoriban. Mire az előadó – vigasztalás helyett – a következőket mondta: “Mentségként használod azokat az embereket, hogy ne a saját utadon haladj és elkerüld a sikert.”
Mit mondjak, utólag kiderült, hogy igaza volt. Ahhoz, hogy erre rájöjjek, egy új látásmódot kellett elsajátítanom. Ezt fogom megosztani veled, ezen a tréningen.

Ha megismered magad, rájössz, hogy nincs veled semmi baj, csupán más vagy mint a többiek. Ugyanakkor a többiek is mások. Ha érted működésüket, felismered, hogy nem feltétlenül bántani akarnak, egyszerűen a tiédtől eltérő momentumok mentén haladnak. Ami az egyiknek fontos, nem biztos, hogy a másiknak is az.

Kovács Éva, az önismereti tréning vezetője

Teremtsd meg a lelki békédet és biztonságérzetet!


Eszköze az önismeret.

Covid, háború, hétköznapi terroristák – mind csak egyet akarnak: félelmet kelteni, s ezáltal uralni. Ha átadjuk magunkat a félelemnek, az ő malmukra hajtjuk a vizet. 

Az érme másik oldalán a lelki béke és a biztonságérzet áll. Ennek megőrzéséhez járul hozzá ez az önismereti tréning.

Mit ad az önismereti tréning?

Online hozzáférést a tananyagokhoz, valamint minden téma kapcsán 50 perces online konzultációt (összesen 6 alkalom), ahol hasonló gondolkodásúak társaságában megismerkedhetsz belső működéseddel egy különleges nézőpontból.

Minél jobban megismered magad, annál jobban:

Lelki béke tanfolyamunk hamarosan újra indul – március 24-én.
Ha szeretnél információt kapni a csatlakozási lehetőségről nézz vissza később, vagy add meg az email címed, hogy időben szólhassunk.

.