Lux Humana – Lelki Egészség Stúdió és Iskola

Lux Humana - Lelki Egészség Stúdió és Iskola

coaching, tréning, könyvkiadás

csoportos tréning

Önismereti workshop

amikor a csoport ereje felemel, támogat és boldogsággal tölt el

"A lélek olyan hatalmas befelé, mint a kozmosz kifelé." - Haszid mondás -

A valóság gyógyít.

Milyen jövőt képzelsz el magadnak?

 A tréning-sorozat egy belső utat segít bejárni.

Képzeld el, hogy születésed előtt, Lélekként, megválasztod életcélodat, segítő és gátló körülményeidet, tulajdonságaidat, támogatóidat és testedet. 

Majd beleszületsz egy családba, ahol kialakul tudatod, elméd, szokásos – produktív és nem produktív –  viselkedésmintád. Erre épül szerelmi életed, karriered, szülőséged, anyagi helyzeted.

Ha tovább vizsgálódsz, rájössz, hogy nemcsak szűk családod, hanem a felmenőid élettapasztalatai, gondolatai, örömei, fájdalmai által meghatározott, különleges törvények irányítása alatt álló családlélek is hatást gyakorol boldogságodra.

Végül eljön az idő, amikor önmagad ura leszel, és magad választod meg, milyen jövőt képzelsz magadnak. Amennyiben ez minden érintett legfőbb javát szolgálja, meg is fog valósulni.

A workshopok az elméleti rész mellett tartalmaznak csoportos konzultációt is. Többször is tapasztaltuk már, hogy sokkal könnyebb egy – egy akadályt, problémát felismeri és kezelni a csoport, a közösség erejével, mint egyedül szembesülni vele, és magunkban hordozni annak minden nehézségét. Egy közösségben gyakran más szempontokból is rálátunk a saját elakadásainkra, nehézségünkre

Akik már jártak itt

5.0
4.5/5
Nagy élmény! Egy új koordináta rendszert kaptam a kezembe, amit nemcsak a magánéletemben, hanem a munkámban is használni fogok!
A. T.
Párkapcsolati Coach
5.0
5/5
Legjobban a szisztematikus építkezés tetszett. Nemcsak a szemléletmód strukturált, hanem a közvetítés formája is. Mindenkinek ajánlom, akit inspirál a szokványostól eltérő.
A. L.
Ügyvezető
5.0
5/5
Nem gondoltam volna, hogy ennyit finomodhatnak a kapcsolataim és javulhat a cégem bevétele pusztán attól, hogy megismerem a lelkem világát.
D. S.
Érzelmi viselkedés tréner

Kovács Éva 

Tréningjeink ötvözik a transzperszonális pszichológia, az érzelmi stressz oldás, a család-dinamika kiegyensúlyozás és coaching eszközeit.

Kapcsolat

Ha szeretnél értesülni a legújabb tréningekről, worksopokról itt tudsz feliratkozni.

.